Profil

Colorflex er klar til alle typer opgaver, store som små, for private eller erhvervskunder. Vores sprøjtemalerafdeling har stor erfaring, er meget fleksibel og kan omstille produktionen på få minutter samt løse din opgave med hensyn til farve og overflade uden store følgeomkostninger.

Vi sætter arbejdsmiljø, kvalitet og kundetilfredshed meget højt, og en aftale er en aftale, alle opgaver er et samarbejde mellem dig og os for at opnå et tilfredsstillende resultat hver gang.

Nye farver og overflader giver nyt liv i din bolig eller på kontoret, mørke eller slidte overflader kan blive lyse og som nye, og dette til en fornuftig pris og en pris langt under at skulle investerer i nyt.

Vi sprøjtemaler primært træbaserede dele, så som døre, låger, vinduesplader, møbler o.l. – men kan også friske dine lamper og andre dele op, selvom de ikke skulle være lavet af træ.

Vi har egen tonemaskine, så du frit kan vælge mellem alle ral og ncs-farver, i glans 20-30 samt i højglans.

Søg inspiration på vores hjemmeside og lad os hjælpe dig med den opgave, du påtænker, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning, samt konkret tilbud på specifikke opgaver.

Vores fabrik ligger på Skovalleen 34 i Nykøbing Falster. Det er også her, emnerne skal indleveres og afhentes.

Skovalleen-34