Privatkunder

Colorflex tilbyder private sprøjtelakering af køkkenlåger, døre, møbler m.m.

At få for eksempel dit køkken sprøjtemalet hos os er ofte langt billigere end at investere i et helt nyt, og resultatet er næsten lige så flot.

Nye farver og overflader giver liv i boligen og dette til fornuftige priser. Et skuffe forstykke  koster typisk fra kr. 270,- og en dør fra kr. 1.000,- (se prislisten) og er efter endt behandling så god og flot som ny. Desuden er det for de fleste muligt selv at af- og påmontere emnerne og derfor spare mange følgeudgifter.

Vi er samtidig altid behjælpelig med gode råd og vejledning, så du ender med et tilfredsstillende resultat.

 

Gode grunde til at sprøjtelakere det eksisterende:

  • Dine eksisterende emner er ofte af bedre kvalitet end de nye billigere, man kan købe i dag.
  • Mange låger, men specielt døre, passer ind i den korpus/karm og med de hængsler der er i huset, og en ny vil derfor medføre mange følgeudgifter til materialer og arbejde.
  • Selv en ny låge/dør slides og skal omlakeres, derfor kan man med fordel beholde den, man allerede har og i samme forbindelse skifte farve, hvis det ønskes.
  • Ældre møbler, eller arvestykker, kan med rette sprøjtelakeres og passe ind i hjemmet, og historikken og møblet fastholdes.
  • Der kan være en vis miljømæssig fornuft i at genbruge fremfor bare at købe nyt.

 

Vi henviser til afsnittet “Ofte stillede spørgsmål” hvor du kan få svar på spørgsmål, du måske sidder med nu samt til hjemmesidens øvrige afsnit til inspiration og prisniveau. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon.