Erhvervskunder

Vi har i flere år malet de mannequiner, du ser i vinduerne. Mannequiner er en krævende opgave, idet forretningerne, der anvender mannequinerne, har store krav til farve og overflade, som skal passe i tidens trend. Desuden er det emner, der kræver rigtig godt håndværk og høj kvalitet, hvilket vi kan tilbyde i vores sprøjtemalerafdeling.

Men dette er naturligvis ikke det eneste produkt, vi sprøjtemale; vi har mange opgaver for erhvervskunder, og et stort samarbejde med bl.a. lokale håndværkerfirmaer, hvor vi tilbyder vores ekspertise i et samarbejde om projekter af større eller mindre omfang.

Da Colorflex er en del af vores hovedfirma (*), kan vi tilbyde sprøjtelakering til meget konkurrencedygtige priser, uden at vi går på kompromis med kvalitet, service og leveringstid. (*European Mannequins & Shop)

Vi maler primært træbaserede emner, men kan naturligvis godt male andre overflader. Vi kan dog ikke tilbyde pulverlakering og sandblæsning.

Emnerne klargøres og grundslibes (maskinelt eller i hånden) før de grundmales, herefter fortages evt. udbedringer inden endnu en slibning og den endelige toplakering.

Emnerne fremkommer som nye i overfladen, og overfladen er stærk og let at holde efter sprøjtelakeringen med vores PU-møbellak.

Der er inspiration i øvrige afsnit, og du er altid velkommen til at kontakte os for et konkret tilbud eller et godt råd i forbindelse med en opgave, hvor vi kan være en del af løsningen.